HOŞGELDİNİZ
0282 264 26 07
Çelik Evler Kaç Katlı Olabilir?
Çelik Evler Kaç Katlı Olabilir?

Çelik Evler Kaç Katlı Olabilir?

Çelik evler son yıllarda oldukça popüler ve sık bir şekilde kullanılan bir yapı tipidir. Özellikle ülkemizde ki ev fiyatlarının neredeyse iki katı şekilde zam almasından dolayı artık insanlar ev almak yerine arsa satın alıp üstüne ise çelik ev yapıyor. Durum böyle olunca ise çelik ev satışlarında ve çelik ev kullananların sayısında ciddi bir oranda artış söz konusudur. Çelik evler kaç katlı olabilir sorusu insanlar tarafından oldukça fazla bir şekilde merak edilmektedir. Merlin Yapı olarak siz değerli okurlarımız için bu sorunun cevabını olabilecek en detaylı şekilde sizlere aktaracağız. Dilerseniz sizleri de daha fazla sabırsızlandırmadan hadi gelin içeriğimize başlayalım!

Çelik Ev Nedir?

Çelik evler, konstrüksiyon adında ki teknik kullanılarak üretilen evlerdir. Bu evlerde söz konusu ana bileşen adından da anlaşılacağı üzere tamamıyla saf çeliktir. Çelik evlerde temel, çatı, duvarlar ve zemin dahil bütün altyapı tamamıyla saf çelik kullanılarak üretilmektedir. Çelik ev yapımında kullanılan bütün bileşenler fabrika ortamında bulunan profesyonel iş aletleriyle üretilmekte olup montajı ise işinde uzman ustalar tarafından yapılmaktadır. Çelik evlerin en büyük avantajları ise ucuz, güvenli ve hızlı olmalarıdır. Bir çelik eve betonarme evlere kıyasla çok daha ucuza sahip olabilirsiniz. Çelik maddesi yer yüzünde ki en kuvvetli ve güçlü madde olmasından dolayı çelik evlerde aynı kuvvet ve güce sahiptir. Ek olarak çelik evler çok hızlı bir şekilde üretilip teslim edilebilir, ortalama iki ile üç ay içerisinde teslim gerçekleşir.

Çelik Evleri En Fazla Kaç Katlı Yapabiliriz?

Çelik evinde annesiyle, babasıyla, eşiyle ve çocuklarıyla yaşamayı planlayan binlerce hatta milyonlarca insan mevcut. Hal böyle olunca fazla oda, tuvalet, banyo ve salon ihtiyacı doğmaktadır. Altı odalı bir çelik evi tek katlı yapmak neredeyse imkansızdır, ek olarak estetik açıdan çok kötü duracağından hiçbir müşteri böyle bir ev istemez. Uzun lafın kısası çelik evde nüfus bakımından çok fazla kişiyi barındırmayı düşünen insanlar kat ve oda sayısının yüksek olduğu modelleri tercih etmektedir. Peki çelik evleri en fazla kaç katlı yapabiliriz?
Çelik evler maksimum 4 katlı yapılabilmektedir fakat hem uygun fiyat hem de ergonomik açıdan 2 kat en uygunudur. Çoğu çelik ev modelinin ise 2 katlı olduğunu internette gezerek veya sayfamızı bakarak görebilirsiniz.
Bu içeriğimizde siz değerli okurlarımız için “Çelik Evler Kaç Katlı Olabilir?” konusuna detaylı bir şekilde değindik. Umarız ki bu içeriğimiz sizin için faydalı ve sorduğunuz her soruya cevap niteliğinde olmuştur. Sizde bir çelik ev sahibi olmak istiyorsanız daha fazla beklemeyin ve Merlin Yapı’yı arayın. Yılların vermiş olduğu bilgi ve tecrübe sayesinde şu an Türkiye’nin en kaliteli ve dayanıklı çelik evlerini üretmekteyiz. +90 282 264 26 07 bu numara aracılığı ile bizimle iletişime geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz. Merlin Yapı olarak sizin için buradayız ve hep burada olacağız!