HOŞGELDİNİZ
0282 264 26 07
Merlin Yapı İnşaat
Merlin Yapı İnşaat
Merlin yapı inşaat firması, kurulduğu günden bu güne proje tasarımlarını faaliyete geçirmektedir. Bölgede güçlü referansları olan ve önde gelen bir firmalardan bir tanesi hâline gelmiştir. Faaliyet alanlarını prefabrik çelik yapı ve cephe sistemleri olarak tanımlayabilir ve önde gelen güvenilir inşaat firmaları arasında olduğunu söyleyebiliriz.
Prefabrik Çelik Yapıların Avantajları
Yerinde yapılan imalatlar her zaman zahmetlidir ve bunun yanında yapım aşaması uzun sürdüğü gibi, işçilik maliyetleri de artar. Eğer fabrikasyon yöntemi ile üretilirse bu durumda beton kalitesi yükselmekte ve daha ekonomik olmaktadır. Prefabrik yapılarda aynı zamanda tek kalıp malzemesi kullanarak onlarca hatta yüzlerce ürün almak mümkündür.
Prefabrik çelik yapı sistemleri modüler bir yapıya sahip olduğu için daha önceden planlanıp, gerek duyulan ihtiyaca göre imal edilebilir. Pratik oluşundan dolayı diğer yapılara göre çok daha kısa sürede inşaat aşaması tamamlanır. Zemin kaymaları ve depreme karşı dayanıklı olması da ayrı bir tercih sebebidir.
Prefabrik Çelik Yapı Kullanım Süreleri
Prefabrik çelik yapı kullanım süreleri halk arasında ne kadar 15-20 yıl olarak bilinse de hesaplanan veriler ışığında 40 ile 70 ile arası bir süre boyunca kullanım süresi olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu da gösteriyor ki normal bir betonarme ev ile prefabrik ev arasında kullanım ömrü olarak bir fark yoktur.
Merlin Yapı İnşaat Firması Faaliyet Alanları
Merlin yapı inşaat firmamız, faaliyete başladığı günden itibaren teknolojik yönden geliştirmeye önem vermiştir. Bunun yanında kaliteli hizmet anlamında da birçok başarılı işe imza atmıştır. Bilgi birikimi ve tecrübe açısından bakıldığında da gerek yönetim, gerekse personel yapısı bakımından iyi bir konumda olduğunu söyleyebiliriz.
Faaliyet Alanı Dahilindeki Üretim Alanları
  • Dublex Çelik Ev
  • Tek katlı prefabrik
  • Dublex prefabrik ev
  • Prefabrik ofis
  • Prefabrik yemekhane
  • Prefabrik klinik ve mescit
  • Prefabrik hangar
  • Prefabrik yatakhane
  • Prefabrik wc düş binaları
  • Prefabrik bahçe evi

Merlin Yapı İnşaat Firması olarak hedefimiz, tam olarak piyasaya kaliteli ürünler çıkararak ismini de bu şekilde tanınır bir hâle getirmek diğer inşaat firmaları arasında farklı  faaliyetler yürütmektir. Bu maksatla bütün bir ekip olarak doğru işler yapmayı ve alanımızda en basit şekilde anlatmak gerekirse en üst seviyelere taşıyarak başarılı işlere imza atmayı amaçlıyoruz. Müşterilerimizin memnuniyeti açısından gereken her türlü hassasiyeti de bu konuda göstermekteyiz.
Alanımızda sizlere sunmuş olduğumuz hizmetleri sadece İstanbul bölgesinde olarak düşünmemenizi tavsiye ederiz. Çünkü Merlin Yapı İnşaat firması olarak yalnızca İstanbul bölgesinde değil Tekirdağ , Çorlu ve Balıkesir gibi bölgelerde de hizmet yürütmeye devam ediyoruz. Bu anlamda da hizmet ağımızı her geçen gün daha da ileriye götürmek için çaba sarf etmeye devam ediyoruz.
Çelik Evlerin Tercih Edilme Nedenleri
İlk olarak çelik evlerin tercih edilme sebebi daha çabuk bir şekilde ortaya çıkarılmasıdır. Yani bu durumda zamandan tasarruf edilmiş olur. Özellikle hafif çelik evler, montajı bakımından kolay bir şekilde monte edildiği için çok kısa bir sürede kurulabilmektedir. Montaj süresi olarak toplamda 1 ila 2 ay içinde ortaya çıkarılmaktadır. Normalde betonarme bir yapı için bu 1-2 aylık sürenin kısaltılması, ürünün kalitesini de düşürmektedir. Bunun yanında estetik bir görünüm olarak göze hitap eden bir yapıdadır.