HOŞGELDİNİZ
0282 264 26 07
Prefabrik Ev Kaç Günde Yapılır?
Prefabrik Ev Kaç Günde Yapılır?

Prefabrik Ev Kaç Günde Yapılır?

Son yılların salgın hastalıklarından ötürü insanlar kalabalık şehirlerden kaçıp huzur ve doğanın iç içe olduğu bahçeli bir eve sahip olmak istiyor. Ne yazık ki herkesin bahçeli bir villa alabilecek kadar bütçesi yok, bundan dolayı insanların yardımına prefabrik evler koşuyor. Çoğu insan artık bir arsa satın alıp üstüne ise prefabrik ev yerleştirip hayatlarına burada devam ediyor. Bildiğiniz üzere prefabrik yapılar önceden sadece hizmet sektörlerinde kullanılıyordu, günümüzde ise gelişen teknoloji ile beraber artık ev olarak bile kullanılmaktadır. Teknoloji ile prefabrik evin ne alakası var demiş olabilirsiniz, hemen açıklayalım. Prefabrik evler fabrika ortamında üretildiğinden ötürü kullanılan aletlerin teknolojisi ne kadar gelişirse evlerde aynı oranda gelişmiş oluyor. Biz bu içeriğimizde siz değerli okurlarımız için prefabrik ev kaç günde yapılır sorusunun cevabını detaylarıyla beraber açıklayacağız. Prefabrik ev satın almayı düşünüyorsanız kaç gün içinde hazır olacağını bu içeriğimiz sayesinde öğrenebileceksiniz.

Prefabrik Ev Nedir?

Duvar, kapı ve hatta pencerelerden tutun her türlü malzemesinin fabrika ortamında üretildiği evlere prefabrik ev denir. Fabrikada üretilen prefabrik evlerin en iyi yanlarından birisi ise sıfır hata oranıdır. Satın aldığınız prefabrik ev el değmeden fabrikada makineler tarafından üretildiği için prefabrik evinizde hiçbir hata veya kusur bulunamaz. Kusursuz işçiliği ucuza alabilirsiniz. Evet doğru duydunuz, prefabrik evler geleneksel betonarme evlere nazaran çok daha ucuza mal edilebilir. Her şeyin yanı sıra prefabrik evler en güvenli yapı tiplerinden birisidir. Dayanıklı, güçlü ve esnek altyapısı sayesinde prefabrik evler deprem gibi doğal afetlere karşı maksimum koruma sağlar.

Prefabrik Ev Üretim Ve Montaj Süresi

Prefabrik evlerin insanlar tarafından tercih edilme sebeplerinden bir tanesi ise hızlı üretim ve montaj sürecidir. Bu sayede betonarme evlere kıyasla çok daha hızlı bir şekilde ev sahibi olabilir ve doğayla iç içe, huzurlu evinizde güzel bir çay keyfi yapabilirsiniz. Geleneksel bir betonarme evin yapım süresi m2’sine bağlı olmakla beraber ortalama bir yıl gibi bir süre sürmektedir. Prefabrik evlerin ise ortalama yapım süresi sadece bir aydır. Yanlış duymadınız, sadece bir ay. Prefabrik evinizi satın aldıktan bir ay sonra bile içinde yaşamaya başlayabilirsiniz. Merlin Yapı olarak ortalama bir ay içerisinde prefabrik ev teslimi yapabilmekteyiz fakat farklı firmalar bu süreyi üç aya kadar uzatabilmektedir. Tecrübeli ve işi bilen bir firma ile çalışmak isterseniz Merlin Yapı olarak size yardımcı olabiliriz.
Bu içeriğimizde siz değerli okurlarımız için prefabrik ev kaç günde yapılır sorusunu detaylarıyla beraber cevaplandırdık. Umarız ki bu içeriğimiz sizin için faydalı olabilmiştir ve sorulan sorulara net bir cevap verebilmişizdir. Sizinde bir prefabrik ev sahibi olma hayaliniz varsa bu hayalinizi Merlin Yapı ile gerçeğe dönüştürmeye ne dersiniz? Yılların vermiş olduğu tecrübe sayesinde müşterilerimizi en kaliteli prefabrik evler ile buluşturuyor ve hayalleri gerçeğe dönüştürüyoruz! +90 282 264 26 07 bu numara aracılığıyla bizimle iletişime geçebilir ve aklınıza takılan her türlü soruyu bize sorabilirsiniz. Sizin için buradayız ve hep burada olacağız!