HOŞGELDİNİZ
0282 264 26 07
Prefabrik Ev Yaptırmak Ne Kadara Mal Olur?
Prefabrik Ev Yaptırmak Ne Kadara Mal Olur?

Prefabrik Ev Yaptırmak Ne Kadara Mal Olur?

Prefabrik evler, fabrika ortamında üretilen evlerdir. Düşük maliyet, esnek tasarım ve hızlı teslimat sayesinde prefabrik evler son yıllarda çok daha fazla tercih edilmektedir. Prefabrik yapılar önceden sadece hizmet sektöründe kullanılıyor olsa da günümüzde artık insanlar prefabrik yapıları evleri için bile kullanmaktadır. Şehrin karmaşasından uzak, doğayla iç içe ve yazlık arazilerde prefabrik yapılar çok daha fazla tercih edilmektedir. Prefabrik evlerin dayanıklı, ucuz, hızlı kurulum ve teslimat ve sınırsız tasarım gibi avantajlarından ötürü insanlar yazlık arazilerinde çoğunlukla prefabrik evler seçmektedir. Prefabrik evler sadece yazlık arazilerde değil, her türlü arazi, iklim ve mevsimin bulunduğu yerde güvenle kullanılabilir. Prefabrik ev satın almayı düşünen insanların neredeyse %95’i “Prefabrik ev yaptırmak ne kadara mal olur?” sorusunun cevabını merak etmektedir. Biz bu içeriğimizde bu sorunun cevabını siz değerli okurlarımız ile paylaşacağız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan hadi konumuza başlayalım!

Neden Prefabrik Ev?

Prefabrik evlerin sayısız avantajı mevcuttur. Son yıllarda en çok tercih edilen yapı tipidir. Dilerseniz hadi gelin neden prefabrik ev sorusunu avantajlarını listeleyerek hep beraber öğrenelim!
  • Uygun maliyetler.
  • Güçlü ısı yalıtımı ile uzun vadede enerji tasarrufu.
  • Sökülebilirlik ve taşınabilirlik.
  • Doğal afetlere karşı dayanıklılık.
  • Sağlam ve dayanıklı altyapı.
  • Kısa sürede üretim ve teslimat.
  • Her türlü iklim ve mevsimde kullanılabilirlik.
  • Kişiye göre yeniden dizayn edilebilirlik.
Prefabrik evlerin tercih edilme sebeplerini buraya sıralamaya kalksaydık herhalde içeriğimiz on binlerce kelimeyi bulabilirdi. Yukarıda ki maddeler en çok tercih edilme sebepleridir. Prefabrik evler geleneksel betonarme yapıları tarihe gömmeye başladı bile. Sizde bu değişime ayak uydurarak evinizi prefabrik olarak tercih edebilirsiniz.

Prefabrik Ev Yaptırmak Ne Kadara Mal Olur?

Prefabrik ev yaptırmak birçok insan için uzaktan bakıldığında çok maliyetli bir işlem olarak görünebilir. Prefabrik yapıların üretimi, nakliyesi ve kurulumu diğer her türlü yapıya nazaran çok daha uygundur. Satın almak istediğiniz prefabrik evin özellikleri maliyeti büyük ölçüde değiştirmektedir. Tek katlı veya çift katlı prefabrik evler arasında maliyet yönünden farklılıklar vardır. Satın aldığınız prefabrik evi kendi isteğinize göre yeniden dizayn ettirmek isterseniz bu da maliyette çeşitli farklara yol açacaktır. Günün sonunda yine de betonarme yapılara nazaran çok daha uyguna bir ev sahibi olabilirsiniz.
Ortalama bir prefabrik evin maliyeti: 25.000 – 150.000 TL.
Evet, üst tarafta da gördüğünüz üzere prefabrik evlerin ortalama maliyetleri bu şekildedir. Tabii ki seçeceğiniz ev modeline ve diğer birçok şeye göre fiyatlar değişeceğinden ötürü nokta atışı bir fiyat vermek ne yazık ki imkansızdır. Yukarıda ki fiyat aralığında çok rahat ve güvenilir bir şekilde Merlin Yapı ailesine ait bir prefabrik ev satın alabilirsiniz.
Bu içeriğimizde siz değerli okurlarımız için prefabrik ev yaptırmak ne kadar mal olur sorusunu cevaplamaya çalıştık. Umarız ki bu amacı yerine getirebilmiş ve aklınızda ki soru işaretlerini kaldırabilmişizdir. Prefabrik ev sahibi olmayı düşünüyorsanız Merlin Yapı ailesini tercih ederek olabilirsiniz. +90 282 264 26 07 bu numara aracılığıyla bize ulaşıp aklınızda ki bütün soru veya sorunlara cevap bulabilirsiniz. Merlin Yapı olarak sizin için buradayız, yedi gün yirmi dört saat bizi aramaktan çekinmeyin!