HOŞGELDİNİZ
0282 264 26 07
Son yıllarda çelik evlerin popüleritesi, Neden Çelik Ev?
Son yıllarda çelik evlerin popüleritesi, Neden Çelik Ev?
Ülkemizde son yıllarda Çelik evlere olan ilgi önemli derecede artış göstermiştir çelik evlere olan ilginin artmasının sebeplerinden biri maalesef ülkemizin deprem sorunudur. Çelik evlerde yapımız hafifliğinden depremde betonarme yapılara göre daha az kuvvet alır ve Çelik esnek malzeme olduğundan deprem esnasında kalıcı hasar oluşmaz.
Müstakil evlerde insanlar betondan kaçıp çelik evlere yönelmektedir çelik evler hızlı kurulum , sağlamlık ve yıllara meydan okumasıyla betonarme yapılara göre avantajlıdır.
Çelik evler tasarım açısından kolon ve kiriş kullanılmadığı için avantaj sağlar ve daha özgür çalışılmasına imkan sağlar.
Hafif çelik evler doğaya ve insan hatalarına karşı dayanıklıdır. Hafif çelik evler önceden üretildiğinden hızlı montaj avantajı sağlar ve bu inşaat süresini ciddi oranda azaltır.
Hafif çelik evler neredeyse hiç bakım gerektirmezler. Hava koşullarına, böcekleri ve bir çok etkene karşı dayanıklıdır.
Çelik evler doğa ile uyumludur. Çoğunlukla çelik geri dönüştürülmüş ürünlerden yapılır ve genellikle sipariş üzerine üretilir. Aslında, çelik dünyadaki en geri dönüştürülmüş malzemedir. Ek olarak, çelik yıl boyunca mükemmel yalıtım sağlar ve enerji kullanımınızı düşük tutar ve aylık faturanıza yardımcı olur :)
Çelik evler, büyük ölçüde önceden fabrikasyon olarak üretilir. Daha sonra panel haline getirilerek inşaat alanına gönderilir ve çelik evinizin iskeletini kurmak için birleştirilir. Çelik evinizdeki her çelik parçasının aynı yüksek standartta yapıldığını bileceksiniz.