HOŞGELDİNİZ
0282 264 26 07
Tatilde Tiny House Kiralamak İçin 6 Neden
Tatilde Tiny House Kiralamak İçin 6 Neden

Tatilde Tiny House Kiralamak İçin 6 Neden

Her yıl tatil yapmayı planlayan 82 milyon Türk’ten biriyseniz, Tiny House kiralamak tamda size göredir diyebiliriz! Tatiller tamamıyla deneyimlerle alakalıdır ve Tiny House’un size unutulamayacak deneyimler yaşatacağından emin olabilirsiniz. Tiny House kiralayarak bazen bir sahilde bazen ise bir ormanda konaklayabilirsiniz. Ailenizle ve dostlarınızla özel ve keyifli dakikalar geçirerek mükemmel bir tatil yapabilirsiniz. Biz bu içeriğimizde siz değerli okurlarımız için tatilde Tiny House kiralamak için 6 neden konusunu detaylarıyla beraber işleyeceğiz. Dikkat edin, bu içeriğimizi okuduktan sonra Tiny House kiralama isteğiniz gereğinden fazla artabilir J. Dilerseniz önce gelin, Tiny House’un ne olduğunu ve nasıl ortaya çıktığını bilmeyen insanlar için ufak bir özet geçelim.

Tiny House Nedir?

Tiny House genellikle 10 ile 50 m2 arasında büyüklüğe sahip evlere verilen bir isimdir. Bu evler tekerlekli ve sabit olmak üzere iki çeşit olarak değişmektedir. Tiny House’lar günümüzde bir evden daha çok bir hayat felsefedir. Bu evlerde Minimalizm felsefesini odak alarak yaşayarak doğaya ve kendimize karşı daha tutumlu oluruz. Tiny House’ların m2 bakımından ufak olduklarına bakmayın, bu evlerde asıl önemli olan şey tamamıyla işlevselliktir. Tiny House’lar işlevsellik bakımından saraylarla bile yarışabilecek düzeydedirler.

Tiny House’lar Nasıl Oraya Çıktı?

Tiny House yapı tipi ilk olarak, 2008 yılında patlak vermiş olan küresel ekonomik kriz döneminde Amerikalı insanlar tarafından yapılmıştır. Ardından bu yapı tipi fazlasıyla popülerleşerek diğer batı ülkelerinde de yapılmaya ve kullanılmaya başlanmıştır. Günümüzde ise ülkemizde dahil birçok ülkede aktif bir şekilde yapılmakta ve kullanılmaktadır.

Tatilde Tiny House Kiralamak

Tiny House kiralamak ilk başta gözünüzü biraz korkutabilir fakat endişelenmenize gerek yok! Tekerlekli Tiny House’lar aslına bakarsanız bir nevi karavan gibidirler. Otomobilinizin arkasında rahatlıkla taşıyabilirsiniz ve dilediğiniz yerde park edebilirsiniz. Merlin Yapı olarak her insanın Tiny House deneyimini hayatında bir kere de olsa yaşaması gerektiğini düşünüyoruz. Emin olun, Tiny House’da tatil yapmak beş yıldızlı otellerde tatil yapmak hem çok daha ucuz hem çok daha keyifli! Tatilde Tiny House kiralamak için 6 neden!

Birlikte Kaliteli Zaman

Bildiğiniz üzere oteller binlerce m2’den oluşmaktadır. Bazen eşinizi otelin içinde dakikalarca bile arayabilirsiniz. Bu da bazen çok can sıkıcı olabilir. Ne de olsa eşinizle kaliteli ve baş başa zaman geçirmek için gittiğiniz otelde eşinizin yüzünü bile görememek eminiz ki çok can sıkıcıdır. Tiny House’lar yapıları gereği ufak oldukları için sevdiklerinizle veya ailenizle bol bol zaman geçirmenize olanak sağlar. Eşinizle beraber mutfakta yemek hazırlayıp sahil kenarında denize karşı yemeğinizi yiyebilirsiniz. Sahil kenarı olması şart değil, ormanın içinde doğayla beraber de yemeğinizi yiyebilirsiniz. Tiny House’unuz tekerlekli olduğu için ufak bir gezi turu yaparak her gün farklı sahillerde denize girebilir ve sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirebilirsiniz.

Daha Fazla Gizlilik

Tiny House kiraladığınızda size özel bir konut olduğu için gizliliğiniz ve mahremiyetiniz en üst düzeyde olacaktır. Bir otelde kaldığınızda yan odadan gelen seslere ve odadan çıktığınızda tanımadığınız insanlarla karşılaşmak gibi problemler mevcuttur. Özellikle çok fazla çocuğun olduğu bir otele gitmişseniz huzurunuz büyük oranda kaçabilir. Tiny House’lar size özel olduğu için çevrenizde bir tek sevdikleriniz olur. Bu da dolu dolu bir tatil geçirmek demektir.

Daha Az Bavul

Tiny House kiraladığınızda deneyiminiz en üst düzeye çıkarmak için ihtiyacınız olan her şey evin içinde zaten önceden mevcut olacaktır. Sizin yapmanız gereken tek şey kişisel eşyalarınızı getirmek ile market alışverişi yapmak olacaktır. Sadece tek bir bavul ile beraber bir Tiny House’ta aylarca kalabilirsiniz. Otellerde kıyafet yıkamak için yüzlerce lira para vermek yerine Tiny House’unuzda çamaşır makineniz ile tamamıyla ücretsiz bir şekilde kıyafetlerinizi yıkayabilirsiniz. Bu sayede çok az kıyafet ile tatil yapabilirsiniz.

Uygun Fiyatlar

Günümüz şartlarında bir haftalık ultra her şey dahil bir otel odası tutmak ortalama olarak 10.000 ile 20.000 TL arasında değişmektedir. Bir haftalık Tiny House kiralaması ise bu fiyatların neredeyse üçte biridir. Uygun fiyatlarla daha eğlenceli bir tatil yapabilirsiniz. Eğlenmek için on binlerce lira vermenize gerek yok. Tiny House’lar tekerlekli olduğu için otellerde ki gibi tek bir konuma sıkışmazsanız, isterseniz bir haftalık bu kiralamada Ege bölgesini bile turlayabilirsiniz. Bu tamamıyla size kalmıştır!

Tiny House Yaşamını Deneyimleyin

Birçok insan günümüzde Tiny House satın alıp yaşamını bu evlerde sürdürmeyi planlamaktadır. Bunu yapmadan önce mutlaka bir tatil programınızda Tiny House kiralamayı deneyin. Bu size Tiny House’ların sizin için uygun bir yapı tipi olup olmadığını kararlaştırma da büyük ölçüde yardımcı olacaktır. Tiny House yaşamını deneyimlerken çok eğlenceli bir tatilde yapmış olacağınızı aklınızdan çıkarmayın!

Huzur ve Rahatlık

Tiny House’lar hiç kuşkusuz ki en huzurlu ve rahat tatili sağlayan yapı tipleridir. Tiny House’unuzu kiralayıp, hiç kimsenin olmadığı bir bölgeye sürüp, kahvenizi ve kitabınızı alarak huzurlu ve rahat dakikalar geçirebilirsiniz. Doğanın ve denizin sesini dinleyerek metropolde ki stresli yaşamınızı en azından bir süreliğine unutabilirsiniz. Tatilde heyecan değil de huzur arıyorsanız Tiny House’ların tam size göre olduğunuz belirtmek isteriz!
Bu içeriğimizde siz değerli okurlarımız için “Tatilde Tiny House Kiralamak İçin 6 Neden” konusunu ele aldık. Umarız ki bu içeriğimiz sizin için faydalı ve sorduğunuz her soruya cevap niteliğinde olmuştur. Sizde Tiny House kiralamak veya satın almak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Uzun yılların vermiş olduğu tecrübe ve bilgimizi Tiny House’larımıza yansıtarak sektörde ki en kaliteli Tiny House’ları üretmekteyiz. Bize sadece hayallerinizi anlatın biz ise onları gerçeğe dönüştürelim! +90 282 264 26 07 bu numara aracılığıyla bizimle iletişime geçebilir ve aklınıza takılan her türlü soruyu bize sorabilirsiniz. Unutmayın, Merlin Yapı ailesi olarak sizin için buradayız ve hep burada olacağız!